ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σερπέζης: «Λειτουργεί σαν εκπαιδευτικός ο Πογιάτος»

Στην παρουσία του Ντάνι Πογιάτος, αλλά και στους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας στάθηκε ο Δημήτρης Σερπέζης.

Σερπέζης: «Λειτουργεί σαν εκπαιδευτικός ο Πογιάτος»

Ο νεαρός άσος των «πρασίνων» που πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της ομάδας κόντρα στη Μαρκό, τόνισε πως ο Καταλανός τεχνικός λειτουργεί και σαν εκπαιδευτικός για τους νεότερους παίκτες, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως αυτή τη χρονιά όλα θα πάνε προς το καλύτερο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο νεαρός άσος στο «Παναθηναϊκός TV»

«Πραγματικά νιώθουμε άνετα με τον καινούργιο προπονητή. Είναι σαν εκπαιδευτικός. Θα μας διορθώσει στα λάθη μας. Θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι μια καινούργια εμπειρία. Είναι ένας εξευρωπαϊσμός. Έχουμε μάθει να παίζουμε έτσι. Οι μεγάλοι μας βοηθάνε αρκετά και όλα θα πάνε καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.