ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χουντέκοβα: «Γνωστός και με μεγάλες επιτυχίες ο Παναθηναϊκός»

Η Ρομάνα Χουντέκοβα αναφέρθηκε στις μεγάλες επιτυχίες που έχει σε αντρικό και γυναικείο βόλεϊ ο Παναθηναϊκός, καθώς και στον κόσμο του συλλόγου!

Χουντέκοβα: «Γνωστός και με μεγάλες επιτυχίες ο Παναθηναϊκός»

Την απόκτηση της ακραίας, Ρομάνα Χουντέκοβα, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός για τη σεζόν 2020-21.

Η 27χρονη ακραία, στις πρώτες της δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, αναφέρθηκε στις επιτυχίες που έχει ο Παναθηναϊκός σε άντρες και γυναίκες στο βόλεϊ και τόνισε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με την «πράσινη» φανέλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Έρχομαι σε μια ομάδα που είναι γνωστή στο ευρωπαϊκό βόλεϊ με μεγάλες επιτυχίες σε άνδρες και γυναίκες. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουμε φοβερούς οπαδούς και ανυπομονώ να παίξω στην έδρα μας. Από κει και πέρα ελπίζω να έχουμε μια χρονιά με υγεία για όλες και για όλους και να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε χωρίς προβλήματα τις αγωνιστικές μα δραστηριότητες».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...