ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιτούδης για Σαντ Ρος: «Τον θέλαμε στην ομάδα, αλλά δυστυχώς έπρεπε να θυσιαστεί»

Τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού σχολίασε ο Δημήτρης Ιτούδης και στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Ιτούδης για Σαντ Ρος: «Τον θέλαμε στην ομάδα, αλλά δυστυχώς έπρεπε να θυσιαστεί»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» και ανέλυσε το ρόστερ που θα έχει ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη σεζόν, ενώ στάθηκε στην παρουσία ενός πρώην παίκτη του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, την απόδοση που είχε στην ομάδα της Ρωσίας της περασμένη σεζόν και επεσήμανε πως το «τριφύλλι», έχει δημιουργήσει ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Σαντ Ρος:

«Αρχικά να πω ότι ήμασταν απολύτως ικανοποιημένοι από την απόδοση του Σαντ Ρος. Από την προσαρμογή του, η οποία ήταν άμεση. Από την εξέλιξή του ως παίκτη αλλά και ως παιδιού. Δυστυχώς με την μείωση του μπάτζετ έπρεπε να θυσιαστούν κάποια πράγματα. Ένας από αυτούς, όχι ο μόνος, ήταν ο Σαντ Ρος. Πίστεψέ με, δεν έχω λόγο να πω ψέματα, ως παίκτη τον θέλαμε. Αλλά όπως είπα έπρεπε να θυσιάσουμε κάποιους».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.449 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αγωνιστικό προφίλ του παίκτη που απέκτησε ο Παναθηναϊκός:

«Έναν εξαιρετικό all around. Έναν παίκτη που δημιουργεί. Έναν παίκτη που έχει ποιότητα και μεγάλη προσαρμοστικότητα και φάνηκε από το πρώτο ματς. Ο Σαντ Ρος είναι παίκτης που θέλει την μπάλα για να είναι δημιουργός. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή κίνηση και ξέρουν στην ομάδα πως θα πάρουν το καλύτερο από το παιχνίδι του».

Για το ρόστερ που δημιούργησαν οι «πράσινοι» για τη νέα σεζόν:

«Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Έχει συγκεκριμένο και σταθερό ειδικό βάρος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με τις κινήσεις που έκανε έχει φτιάξει ένα πολύ ποιοτικό και ισορροπημένο ρόστερ. Θα έχει ενδιαφέρον ο νέος Παναθηναϊκός».

Για την αποχώρηση του Κάιλ Χάινς:

«Δεν υπάρχουν σοκ στον επαγγελματικό αθλητισμό. Είναι επαγγελματίες και μπορεί να αλλάξουν ομάδα υπό οποιαδήποτε συνθήκη, αν και εφόσον το επιτρέπουν οι κανόνες και οι όροι των συμβολαίων. Ο Κάιλ είναι φίλος! Φίλος για μία ζωή. Ήταν από τους πρώτους που με πήρε τηλέφωνο όταν δημοσιοποιήθηκε η ασθένειά μου. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και παράδειγμα για όλους. Οι συγκυρίες ήταν έτσι και είχε το δικαίωμα να πάρει την απόφαση που πήρε».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής:

«Η Εθνική εξ όσων γνωρίζω έχει προπονητή. Εγώ έχω δηλώσει και επαναλαμβάνω πως είμαι φανατικός φαν της Εθνικής με ό,τι αυτό σημαίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.