ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Λάτιν παρέα ο Σάντσες είδε το φιλικό (Pic)

Τις πρώτες εικόνες από τη νέα του ομάδα είχε ο Φακούντο Σάντσες.

Παναθηναϊκός: Με Λάτιν παρέα ο Σάντσες είδε το φιλικό (Pic)

Πρώτη γεύση από Παναθηναϊκό και τους νέους συμπαίκτες του, πήρε ο Φακούντο Σάντσες.

Ο Αργεντινός μπακ μετά τις επίσημες ανακοινώσεις και τις πρώτες δηλώσεις που έκανε στο κανάλι της ομάδας «Παναθηναϊκός TV», πήρε θέση στην εξέδρα όπου και παρακολούθησε το φιλικό της ομάδας κόντρα στη Μαρκό.

Ωστόσο δεν ήταν μόνος του, καθώς στο παρεάκι μαζί του βρέθηκα ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Χουάν Περέα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.375 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τη Λάτιν παρέα που παρακολούθησε μαζί την αναμέτρηση, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει την εν λόγω δημοσίευση στα social media, γράφοντας μάλιστα και το σχετικό σχόλιο: «Ο φιλικός αγώνας ήταν μία ευκαιρία για τον Φακούντο Σάντσες να συναντήσει μερικούς από τους καινούργιους του φίλους».

View this post on Instagram

The friendly game was an opportunity for Facundo Sanchez to meet with some of his new friends 💚⚪️ #Panathinaikos #paofc20_21 #LikeGreensDo

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.