ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βατούτιν: «Ποτέ δεν θέλαμε να χάσουμε τον Σαντ Ρος»

Ο Σαντ Ρος θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά στη Μόσχα μάλλον το... μετάνιωσαν.

Βατούτιν: «Ποτέ δεν θέλαμε να χάσουμε τον Σαντ Ρος»

Ο Σαντ Ρος έφυγε από τη Μόσχα με προορισμό την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό και μετά τον Δημήτρη Ιτούδη, ήταν η σειρά του Αντρέα Βατούτιν να πει πως δεν ήθελε να χάσει τον παίκτη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ.

«Η πανδημία μας έμαθε πολλά. Μας έμαθε κυρίως πως πολλά μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή και τα πλάνα σου να καταλήξουν στο καλάθι των σκουπιδιών, λόγω οικονομικών προβληματών, περιορισμών και κυβερνητικών αποφάσεων. Επομένως, δεν είχε νόημα να επιστρέψουμε στα σχέδια που είχαμε. Προσαρμοστήκαμε στην νέα κατάσταση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.594 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα εκτιμούμε πολύ την ομάδα που χτίσαμε. Όμως, πάντα λέω πως το παρκέ τα δείχνει όλα. Υποφέραμε με ορισμένες σημαντικές απώλειες. Ο Κάιλ Χάινς αποφάσισε να φύγει. Αποχωριστήκαμε τον Αντρέι Βοροντσέβιτς και τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, έναν έμπειρο βετεράνο και έναν αθλητή που απέδειξε πως ανήκει στο υψηλότερο επίπεδο.

Αυτές οι δύο κινήσεις έγιναν μόνο για οικονομικούς λόγους. Ποτέ δεν θέλαμε να χάσουμε αυτούς τους δύο παίκτες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.