ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Βίντεο από Πογιάτος, πρώτη για Φακούντο Σάντσες

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Παναθηναϊκός μετά το χθεσινό ρεπό.

Βίντεο από Πογιάτος, πρώτη για Φακούντο Σάντσες

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό μετά το χθεσινό ρεπό, με τον Ντάνι Πογιάτος και τους συνεργάτες του να δείχνουν βίντεο στους παίκτες για μισή ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος.

Στη συνέχεια είχε ασκήσεις στο γυμναστήριο για περίπου 40 λεπτά και εν συνεχεία μία ώρα στο γήπεδο με το βάρος να πέφτει στην τακτική για τις δύο ενδεκάδες που έλαβαν μέρος σε αυτή. Στην προπόνηση συμμετείχε ο νεοαποκτηθείς Φακούντο Σάντσες, όπως και ο νεαρός Κώστας Λαζαρίδης.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Καρλίτος, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Βιγιαφάνιες και για πρώτη φορά μετά την εγχείριση, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.203 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...