ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΓΙΑΤΟΣ

Η αποστολή για το φιλικό – Εκτός ο Καρλίτος

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Καρλίτος και δεν βρίσκεται στην αποστολή του σημερινού φιλικού με τον ΟΦΗ.

Η αποστολή για το φιλικό - Εκτός ο Καρλίτος

Με πρωϊνή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αποψινού φιλικού με τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Πογιάτος να ανακοινώνει αποστολή. Δε θα βρίσκεται τελικά σε αυτή ο Καρλίτος, όπως δεν βρίσκονται και οι Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης και φυσικά ο Σάντσες, ενώ και ο Βέλεθ έχει πρόβλημα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής, ολοκληρώνοντας την προπόνηση με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Φραν Βέλεθ λόγω φλεγμονής στον καμπτήρα του μεγάλου δαχτύλου στο πόδι του. Επίσης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ αποφόρτιση έκανε ο Καμπετσής.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σαμαράς, Ζαγαρίτης, Λαζαρίδης, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Μαυρομμάτης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Τζαβίδας, Εμμανουηλίδης, Μακέντα, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Αϊτόρ, Σαβιέρ, Βέλεθ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.