Με πρωϊνή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αποψινού φιλικού με τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Πογιάτος να ανακοινώνει αποστολή. Δε θα βρίσκεται τελικά σε αυτή ο Καρλίτος, όπως δεν βρίσκονται και οι Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης και φυσικά ο Σάντσες, ενώ και ο Βέλεθ έχει πρόβλημα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής, ολοκληρώνοντας την προπόνηση με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Φραν Βέλεθ λόγω φλεγμονής στον καμπτήρα του μεγάλου δαχτύλου στο πόδι του. Επίσης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ αποφόρτιση έκανε ο Καμπετσής.

Στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σαμαράς, Ζαγαρίτης, Λαζαρίδης, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Μαυρομμάτης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Τζαβίδας, Εμμανουηλίδης, Μακέντα, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Αϊτόρ, Σαβιέρ, Βέλεθ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου