ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με Βενετόπουλο στο τιμόνι

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Βενετόπουλο.

Με Βενετόπουλο στο τιμόνι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Βενετόπουλο στο τμήμα υδατοσφαίρισης .

Ασφαλώς και πρόκειται για μια κίνηση που αποδεικνύει ότι το τμήμα συνεχίζει να πορεύεται  και ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στα «πράσινα».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 989 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για έναν γνώστη του αθλήματος με τεράστιες παραστάσεις τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής καθώς έχει υπάρξει τρεις φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ενώ έχει συμμετοχή και σε Ολυμπιακούς  αγώνες δύο φορές.

Σε προπονητικό επίπεδο ο Βενετόπουλος στο παρελθόν ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Εθνικού ενώ έχει εργαστεί ακόμα στον Ηρακλή, στον Ολυμπιακό, στον Νηρέα Χαλανδρίου, στον Πανιώνιο, στον ΠΑΟΚ ,στο Παλαιό Φάληρο καθώς και στην Εθνική Εφήβων.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Νίκος Βενετόπουλος επισήμανε «Ο Παναθηναϊκός παραμένει μια μεγάλη ομάδα στο πόλο παρά το γεγονός ότι αλλάξαμε κατηγορία, καθώς ήταν η καλύτερη λύση για τον Σύλλογο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Εγώ ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό και να δώσω συνέχεια στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...