ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ενισχύθηκε η ομάδα βόλεϊ γυναικών

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις Ελένη Βαλληνδρά και Έλενα Τζαφέρη που θα ενισχύσουν την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την επόμενη σεζόν.

Παναθηναϊκός: Ενισχύθηκε η ομάδα βόλεϊ γυναικών

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις Ελένη Βαλληνδρά και Έλενα Τζαφέρη που θα ενισχύσουν την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Α. Ο.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις Ελένη Βαλληνδρά και Έλενα Τζαφέρη για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.
Το ένδοξο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού» στελεχώνεται με δύο ακόμα νεαρές αθλήτριες  για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Η 20χρονη ακραία Ελένη Βαλληνδρά  θα φορέσει τα «πράσινα» και σε δήλωση της στο www.pao1908.com  ανέφερε «Είναι μια τεράστια εμπειρία για μένα. Ένα καινούργιο βήμα και χαίρομαι πολύ που θα είμαι σε αυτή την ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρωθεί η χρόνια χωρίς κάποιο απρόοπτο όπως πέρυσι».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το βιογραφικό της :

2015-2016 Πανναξιακός

2016-2017 Ασκληπιός Τρικάλων

2017-2018 Φιλαθλητικός Τρικάλων

2018-2019 ΣΠΑΚ Καρδίτσας

2019-2020 ΑΜΣ Φιλωτίου

Σε ότι αφορά την  18χρονη λίμπερο Έλενα Τζαφέρη προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου και βρίσκεται στις ακαδημίες της ομάδας από το 2013.

Από την πλευρά της η Τζαφέρη είπε «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν και επιθυμώ να τους δικαιώσω. Ευχή μου είναι η χρονιά να κυλήσει ομαλά και η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...