ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ σε Σουηδία και Ισλανδία!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Με τα γκολ σε Σουηδία και Ισλανδία!

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται το σημερινό κουπόνι, το οποίο περιλαμβάνει 45 προκριματικούς αγώνες για το Europa League. Πανδαισία ποδοσφαιρικής δράσης, νοκ άουτ αναμετρήσεις και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα. Επίσης, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε έγκυρα για όλες τις βαθμολογίες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπως για παράδειγμα τη βαθμολογία Γαλλίας. Ας περάσουμε λοιπόν στην ανάλυση των σημερινών προγνωστικών μας. 

Όλες οι σημερινές μας επιλογές έρχονται από τον 1ο Προκριματικό γύρο του Europa League. Όλες οι αναμετρήσεις είναι μονές, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Με ρυθμό και “όπλο” την έδρα

Ξεκινάμε λοιπόν από το Μινσκ, όπου στις 18:00 η τοπική Ντινάμο υποδέχεται την Πιάστ Γκλίβιτσε.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε σταθερό αγωνιστικό ρυθμό, αφού το πρωτάθλημα Λευκορωσίας διεξήχθη κανονικά και μέσα στην πανδημία. Μετά από 21 αγώνες Η Ντινάμο βρίσκεται στην 8η θέση με 33 πόντους, στο -5 από την πρώτη 3αδα. Πιο πρόσφατο αποτέλεσμά της η εκτός έδρας νίκη επί της Σλούτσκ με 1-2. 3-1-1 το ρεκόρ της από τις 12 Ιουλίου και μετά.

Η Πιάστ τερμάτισε 3η στα playoffs που ολοκληρώθηκαν τον Ιούλιο και επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην πρεμιέρα του πολωνικού πρωταθλήματος ηττήθηκε στην έδρα της Σλασκ με 2-0.

Η γηπεδούχος Ντινάμο Μινσκ είναι σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά, αγωνίζεται εντός και αδικείται από τις αποδόσεις. Επιλέγουμε 1 DNB, σε απόδοση 1.85.

Βρίσκει δίχτυα η Κρακόβια

Μεταφερόμαστε στη Σουηδία για τη δεύτερη σημερινή μας επιλογή. Στις 20:00, η Μάλμε φιλοξενεί την Κρακόβια.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν 9 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου. Την Κυριακή επικράτησαν της Φάλκενμπεργκ με 2-1 εντός έδρας και σε συνδυασμό με την ήττα της Έλφσμποργκ βρέθηκαν στο +7 από τους διώκτες τους.

H Κρακόβια τερμάτισε 7η στα playoffs της Πολωνίας, αλλά πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς κατέκτησε το κύπελλο της χώρας. Στη φετινή πρεμιέρα επικράτησε με 2-1 της Πογκόν εντός έδρας. Μετρά 6 σερί Goal/Goal ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Η Μάλμε είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο, αλλά αμυντικά δεν πείθει ιδιαίτερα, καθώς δέχθηκε γκολ και στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Οι Πολωνοί θα αγωνιστούν δίχως φόβο στη Σουηδία και μπορούν να απειλήσουν την εστία των γηπεδούχων. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Ανοιχτό παιχνίδι στην Ισλανδία!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές επιλογές μας από τη μακρινή Ισλανδία, όπου στις 20:15, η Χαφναρφιόρντουρ υποδέχεται την Ντουνάισκα Στρέντα.

Οι γηπεδούχοι είναι σε αγωνιστικό ρυθμό αφού το πρωτάθλημα της χώρας τους “τρέχει” κανονικά μέσα στο καλοκαίρι. Μετά από 11 αγωνιστικές η “Χάφνα” βρίσκεται στην 4η θέση με 20 πόντους, στο -5 από την κορυφή. Το Σάββατο διέλυσε εντός έδρας την Κοπαβογκούρ με 4-0, έρχεται από 5/5 Over!

Η Ντουνάισκα Στρέντα έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τις περσινές αναμετρήσεις της με τον Ατρόμητο. Από τότε καταλάβαμε ότι πρόκειται για μία πολύ επιθετική ομάδα που δεν έχει σκοπιμότητες στο παιχνίδι της. Έτσι συνεχίζει ακόμη, στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Σλοβακίας μετρά ισάριθμες νίκες με 16 τέρματα ενεργητικό!

Επιθετικές ομάδες και οι δύο, έχουν ρυθμό, είναι σε καλή κατάσταση, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά τέρματα. Ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE