ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανάλυση: Ο Σαβιέρ που ξεχωρίζει και ο Αϊτόρ που θέλει ρυθμό

Ο... έλεγχος προόδου των νέων αποκτημάτων του Παναθηναϊκού.

Ανάλυση: Ο Σαβιέρ που ξεχωρίζει και ο Αϊτόρ που θέλει ρυθμό

Ο… έλεγχος προόδου των νέων αποκτημάτων του Παναθηναϊκού.

Στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση, τρεις από τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, οι Σαβιέρ, Αϊτόρ και Βέλεθ, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Ιωαννίδης, αγωνιζόμενος ως αλλαγή.

Αυτός που ξεχώρισε ήταν, αναμφίβολα, ο Πορτογάλος εξτρέμ. Αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ήταν σταθερός και πειθαρχημένος. Είχε καλές επαφές με την μπάλα, ενώ με πολύ ωραία σέντρα χρεώθηκε την ασίστ στο εκπληκτικό γκολ του Μακέντα. Ο Σαβιέρ δείχνει πιο έτοιμος απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί τη φετινή σεζόν. Δεν εντυπωσιάζει, αλλά δείχνει εξαιρετικά στοιχεία κυρίως στο κομμάτι της τεχνικής και της αντίληψης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι αφορά τον Αϊτόρ, που αγωνίστηκε ως δεξιός εξτρέμ με ανάποδο πόδι, έδειξε ότι θέλει χρόνο και κυρίως ρυθμό. Ο Ισπανός, βέβαια, είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο, μέχρι να παίξει ως αλλαγή με τη Μαρκό και ως βασικός χθες κόντρα στον ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής θέλει ξεκάθαρα παιχνίδια στα πόδια του για να βρει ρυθμό και να ανεβάσει ένταση.

Οσο για τον Φραν Βέλεθ, είχε σταθερότητα στις αποφάσεις του και τις τοποθετήσεις του, ενώ κάποιες φορές προσπάθησε με διαγώνιες μπαλιές να ανοίξει από πίσω το παιχνίδι. Ηταν θετικότατος δίπλα στον Μαυρομμάτη στο δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος, ο Ιωαννίδης αγωνίστηκε για μισή ώρα, σε ένα διάστημα που το παιχνίδι δεν ήταν καλό. Ο ρυθμός είχε πέσει μετά και τις πολλές αλλαγές. Ο νεαρός άσος έτρεξε, έδωσε μάχες, ωστόσο δεν πήρε ποτέ την μπάλα σε… σημείο βολής για να εκτελέσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.