ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μόργκαν: «Ανυπομονώ να παίξει για τον ΠΑΟ και τους φιλάθλους του»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την προσθήκη της Κόλμπι Μόργκαν για την ομάδα μπάσκετ γυναικών, με την Αμερικανίδα αθλήτρια να παραχωρεί και τις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο Μόργκαν ανέφερε αρχικά πως ο Παναθηναϊκός είναι από τα πιο γνωστά κλαμπ στην Ευρώπη, τόνισε πως έχει πολύ φανατικό κοινό που στηρίζει την ομάδα […]

Μόργκαν: «Ανυπομονώ να παίξει για τον ΠΑΟ και τους φιλάθλους του»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την προσθήκη της Κόλμπι Μόργκαν για την ομάδα μπάσκετ γυναικών, με την Αμερικανίδα αθλήτρια να παραχωρεί και τις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Μόργκαν ανέφερε αρχικά πως ο Παναθηναϊκός είναι από τα πιο γνωστά κλαμπ στην Ευρώπη, τόνισε πως έχει πολύ φανατικό κοινό που στηρίζει την ομάδα και κατέληξε λέγοντας πως ανυπομονεί να παίξει για την ομάδα και τους φιλάθλους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στον Παναθηναϊκό, μια από τις πιο γνωστές ομάδες στην Ευρώπη. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουμε ένα ιδιαίτερα φανατισμένο κοινό και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους. Εύχομαι η νέα σεζόν να ολοκληρωθεί αγωνιστικά και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.