ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Μαυρομάτης και η ευκαιρία του για παραμονή

Άκρως ενθαρρυντική ήταν η παρουσία του νεαρού αμυντικού στο φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός: Ο Μαυρομάτης και η ευκαιρία του για παραμονή

Ο Φάνης Μαυρομάτης ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που έβγαλε ολόκληρο ενενηντάλεπτο στο φιλικό της ομάδας κόντρα στον ΟΦΗ, με τον νεαρό αμυντικό να είναι αρκετά καλός καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

Ο Μαυρομάτης που έχει δει το όνομά του να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός «Γ. Καλαφάτης» και Παναθηναϊκού αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί από τον Ντάνι Πογιάτος η παραμονή του στην ομάδα της νέας σεζόν, ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες και αν συνεχίσει έτσι, θα μπορέσει να πείσει και να του δοθεί η ευκαιρία.

Ο νεαρός αμυντικός, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ωστόσο θα πρέπει να τονιστεί πως προέρχεται από μακρά αποχή από τα γήπεδα, καθώς προέρχεται από τραυματισμό, ενώ και ο περσινός δανεισμός του στην Σοντερίσκε, δεν τον βοήθησε και να εξελιχθεί, αφού πήρε ελάχιστες ευκαιρίες.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, η χθεσινή του εμφάνιση ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξει τις ικανότητές του στον Ντάνι Πογιάτος, που έχει ξεκαθαρίσει πως θα εξετάσει έναν προς έναν τους νεαρούς παίκτες, που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.