Ο Ανουάρ Τουχαμί συνεχίζει την προετοιμασία του με τη Βαγιαδολίδ μετά τη λήξη του δανεισμού του στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, πρόθεση των «πρασίνων» ήταν η παραμονή του παίκτη στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν με τη μορφή δανεισμού, καθώς οι απαιτήσεις της ομάδας που διατηρεί τα δικαιώματά του είναι υπέρογκες για τα οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού».

Σήμερα όμως, δημοσίευμα προερχόμενο από την Ισπανία τοποθετεί τον 25χρονο χαφ στο μεταγραφικό στόχαστρο των Λεβάντε και Χιρόνα.

Στη Βαγιαδολίδ ωστόσο, δεν επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των δύο συλλόγων για τον παίκτη, ο οποίος εφόσον ξεκαθαριστεί η κατάσταση δεν είναι αρνητικός για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, εκεί όπου το β’ μισό της περασμένης σεζόν κατάφερε να δείξει καλά στοιχεία και να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Παράλληλα, τον Ανουάρ συνεχίζει να τον έχει στη λίστα του και ο ΑΠΟΕΛ του πρώην «πράσινου» Μαρίνου Ουζουνίδη, όμως όλα θα κριθούν από τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρει η Βαγιαδολίδ, καθώς δεν υπάρχει ακόμα τίποτα ξεκάθαρο για την παραμονή του Ισπανομαροκινού στην ομάδα ή την αποδέσμευσή του η οποία θα γίνει με όρους που θα καλύπτουν την ομάδα στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο άλλοτε Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Ρονάλντο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου