ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύο νέοι «μνηστήρες» για Ανουάρ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Λεβάντε και Χιρόνα είναι ο Ανουάρ Τουχαμί. Τι ισχύει με τις απαιτήσεις της Βαγιαδολίδ.

Δύο νέοι «μνηστήρες» για Ανουάρ

Ο Ανουάρ Τουχαμί συνεχίζει την προετοιμασία του με τη Βαγιαδολίδ μετά τη λήξη του δανεισμού του στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, πρόθεση των «πρασίνων» ήταν η παραμονή του παίκτη στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν με τη μορφή δανεισμού, καθώς οι απαιτήσεις της ομάδας που διατηρεί τα δικαιώματά του είναι υπέρογκες για τα οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού».

Σήμερα όμως, δημοσίευμα προερχόμενο από την Ισπανία τοποθετεί τον 25χρονο χαφ στο μεταγραφικό στόχαστρο των Λεβάντε και Χιρόνα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 96.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη Βαγιαδολίδ ωστόσο, δεν επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των δύο συλλόγων για τον παίκτη, ο οποίος εφόσον ξεκαθαριστεί η κατάσταση δεν είναι αρνητικός για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, εκεί όπου το β’ μισό της περασμένης σεζόν κατάφερε να δείξει καλά στοιχεία και να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Παράλληλα, τον Ανουάρ συνεχίζει να τον έχει στη λίστα του και ο ΑΠΟΕΛ του πρώην «πράσινου» Μαρίνου Ουζουνίδη, όμως όλα θα κριθούν από τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρει η Βαγιαδολίδ, καθώς δεν υπάρχει ακόμα τίποτα ξεκάθαρο για την παραμονή του Ισπανομαροκινού στην ομάδα ή την αποδέσμευσή του η οποία θα γίνει με όρους που θα καλύπτουν την ομάδα στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο άλλοτε Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Ρονάλντο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...