ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης Αϊτόρ, Μπουζούκης – Τετ α τετ Πογιάτος με Μακέντα

Δύο προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει ο Ντάνι Πογιάτος στη σημερινή προπόνηση. Εκτός με οσφυαλγία ο Αϊτόρ, μαγνητική για τον Μπουζούκη που έχει θέμα τραυματισμού στη μέση.

Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης Αϊτόρ, Μπουζούκης - Τετ α τετ Πογιάτος με Μακέντα

Με δύο απουσίες διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο Ντάνι Πογιάτος είδε να αποχωρούν οι Αϊτορ με οσφυαλγία και ο Γιάννης Μπουζούκης που μετέβη στο νοσοκομείο για μαγνητική λόγω προβλήματος στη μέση.

Για το πρόβλημα του Ισπανού εξτρέμ το ιατρικό επιτελείο ήταν καθησυχαστικό θεωρώντας πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, ενώ ο νεαρός Έλληνας χαφ, ανάλογα και το αποτέλεσμα της εξέτασης θα κριθε,ί αν απουσιάσει από τις επόμενες προπονήσεις.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ντάνι Πογιάτος πριν την διεξαγωγή της προπόνησης είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Φεντερίκο Μακέντα, καθώς ο Ιταλός επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, με το γκολ που σημείωσε αλλά και τη συνολική του ως τώρα εικόνα στην προετοιμασία των «πρασίνων».

Μετά το τέλος του τετ α τετ των δύο ανδρών, ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε προχώρησε ομιλία προς όλη την ομάδα, αναλύοντας την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών στο ματς με τον ΟΦΗ, όπου και επεσήμανε τα σωστά και τα λάθος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.