ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζάκσον – Ατομικό για Παπαγιάννη

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Πιέρ Τζάκσον, ατομικό και θεραπεία ακολούθησε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζάκσον - Ατομικό για Παπαγιάννη

Πρώτη προπόνηση και γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες για τον Αμερικανό γκαρντ. Ο Πιέρ Τζάκσον μετά την άφιξή του στην Αθήνα υποβλήθηκε σε τεστ για τον Covid-19 το οποίο βγήκε αρνητικό και ενσωματώθηκε άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, με τους παίκτες να μην αντιμετωπίζουν νέα προβλήματα.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησε μέρος αυτής και στη συνέχεια έκανε θεραπεία λόγω της θλάση που τον ταλαιπωρεί εδώ και ημέρες. Ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία καθώς νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό. Παράλληλα, θεραπεία ακολούθησε και ο νεαρός Γιώργος Καλαϊτζάκης καθώς ταλαιπωρείται από μια κάκωση στην αριστερή επιγονατίδα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...