Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν θα παραμείνει ο Φεντερίκο Μακέντα, με την υπόθεση του να κλείνει οριστικά για τους υποψήφιους μνηστήρες από το εξωτερικό.

Ο Ιταλός επιθετικός τις επόμενες ημέρες θα κληθεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα ο Μακέντα μετέφερε την ευχάριστη είδηση της παραμονής του στου συμπαίκτες του στο Κορωπί στη σημερινή προπόνηση. Αυτό σημαίνει πως στον Παναθηναϊκό παύουν να ασχολούνται με άλλες περιπτώσεις επιθετικών, καθώς πέραν του Καρλίτος και το νεοφερμένου Φώτη Ιωαννίδη, οι «πράσινοι» διατηρούν στο δυναμικό τους και τον Μακέντα, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο την «πράσινη» επίθεση.

Η διοίκηση των «πρασίνων» κατέθεσε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πρόταση για νέο συμβόλαιο με αρκετά βελτιωμένες απολαβές για τον παίκτη, γεγονός που τον βρήκε απόλυτα ικανοποιημένο και συμφώνησε προφορικά για να παραμείνει στην ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Στην παραμονή του 30χρονου φορ, συνετέλεσαν η ικανοποίηση του Ντάνι Πογιάτος που θέλει να τον χρησιμοποιήσει δίπλα στον Καρλίτος, αλλά και η σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου. Έτσι τις επόμενες ημέρες και με τις επίσημες υπογραφές που θα βάλουν οι δύο πλευρές μπαίνει τελεία σε ένα σενάριο που τράβηξε καιρό και ήθελε τον Μακέντα να αποχωρεί για άλλες πολιτείες.

Το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Φεντερίκο Μακέντα, θα είναι σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ τριετούς διαρκείας.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS