ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανατροπή – βόμβα: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Μακέντα!

Ανατροπή δεδομένων με τον Ιταλό φορ που μένει στον Παναθηναϊκό και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ανατροπή - βόμβα: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Μακέντα!

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν θα παραμείνει ο Φεντερίκο Μακέντα, με την υπόθεση του να κλείνει οριστικά για τους υποψήφιους μνηστήρες από το εξωτερικό.

Ο Ιταλός επιθετικός τις επόμενες ημέρες θα κληθεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα ο Μακέντα μετέφερε την ευχάριστη είδηση της παραμονής του στου συμπαίκτες του στο Κορωπί στη σημερινή προπόνηση. Αυτό σημαίνει πως στον Παναθηναϊκό παύουν να ασχολούνται με άλλες περιπτώσεις επιθετικών, καθώς πέραν του Καρλίτος και το νεοφερμένου Φώτη Ιωαννίδη, οι «πράσινοι» διατηρούν στο δυναμικό τους και τον Μακέντα, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο την «πράσινη» επίθεση.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διοίκηση των «πρασίνων» κατέθεσε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πρόταση για νέο συμβόλαιο με αρκετά βελτιωμένες απολαβές για τον παίκτη, γεγονός που τον βρήκε απόλυτα ικανοποιημένο και συμφώνησε προφορικά για να παραμείνει στην ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Στην παραμονή του 30χρονου φορ, συνετέλεσαν η ικανοποίηση του Ντάνι Πογιάτος που θέλει να τον χρησιμοποιήσει δίπλα στον Καρλίτος, αλλά και η σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου. Έτσι τις επόμενες ημέρες και με τις επίσημες υπογραφές που θα βάλουν οι δύο πλευρές μπαίνει τελεία σε ένα σενάριο που τράβηξε καιρό και ήθελε τον Μακέντα να αποχωρεί για άλλες πολιτείες.

Το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Φεντερίκο Μακέντα, θα είναι σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ τριετούς διαρκείας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.