Επικαιρότητα

Βάσεις 2020: Οι πίνακες με όλα τα αποτελέσματα – Μεγάλη πτώση στις ιατρικές σχολές

Ολες οι βάσεις, για όλες τις σχολές, για ΓΕΛ, Εσπερινά με νέο και παλαιό σύστημα εισαγωγής

Ολες οι βάσεις, για όλες τις σχολές, για ΓΕΛ, Εσπερινά με νέο και παλαιό σύστημα εισαγωγής

Ανακοινώθηκαν το πρωί της Παρασκευής 28 Αυγούστου οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων 2020. των Tο υπουργείο Παιδείας ανήρτησε στην ιστοσελίδα του τους πίνακες με τις βάσεις για όλες τις σχολές, οι οποίες φέτος είναι αρκετά «πεσμένες». Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στην ειδική πλατφόρμα γίνεται με μεγάλη δυσκολία λόγω της υπερφόρτωσης του δικτύου από τους χιλιάδες χρήστες που επιχειρούν ταυτοχρόνως να εισέλθουν στο σύστημα.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να δουν τα αποτελέσματά τους, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου στο https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας:

  • τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και
  • τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να αναρτηθούν και στα Λύκεια οι πίνακες μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Σημειώνεται πως η φετινή χρονιά για την πρόσβαση στα ΑΕΙ θα είναι καλή, σχεδόν για το σύνολο των υποψηφίων, καθώς, οκτώ στους 10 υποψηφίους θα περάσουν σε κάποιο τμήμα ή σε κάποια σχολή, αφού οι θέσεις εισαγωγής είναι αυξημένες, φτάνοντας στις 77.970.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

Exit mobile version