ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Αυτό ήταν το σωστό!

Το «ήταν δίκαιο, έγινε πράξη» με την παραμονή του Μακέντα και οι «φωτιές» που θα βάλει με τον Καρλίτος. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Αυτό ήταν το σωστό!

Δέκα Παναθηναϊκούς να ρωτήσεις, οι… έντεκα θα σου απαντήσουν ότι ήθελαν και με το παραπάνω τον Μακέντα στην ομάδα και ότι τρελαινόντουσαν που πήγαινε να χαθεί για… ένα κομμάτι ψωμί.

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη λοιπόν. Η διοίκηση του τριφυλλιού αφενός αφουγκράστηκε τον κόσμο και αφετέρου άφησε στα χέρια του Πογιάτος ένα πολύ δυνατό όπλο. Ένα όπλο που μαζί με τον Καρλίτος θα πετάει φωτιές και θα κάνει πολλές ζημιές.

Μόλις μια μέρα πριν τα γράφαμε. Πόσο απαραίτητο είναι να μείνει ο Κίκο στον Παναθηναϊκό αλλά και να τον δούμε ΜΑΖΙ με τον Ισπανό. Η επιθυμία έγινε πράξη.

Όχι του υπογράφοντος, αλλά όλων των Παναθηναϊκών, μα και του ίδιου του παίκτη. Γιατί κάθε άλλο παρά καιγόταν να φύγει από την ομάδα ήθελε ο Ιταλός. Απλά επειδή πλέον δεν μιλάμε για έναν παίκτη που έψαχνε το restart, αλλά που το ΕΚΑΝΕ, είναι λογικό ότι έπρεπε να αλλάξει και κλίμακα μισθολογικά.

Η διοίκηση του τριφυλλιού παρά τη σχετική καθυστέρηση κατάλαβε πόσα οφέλη θα προσφέρει η κίνηση αυτό και έκανε το σωστό. Κράτησε στην ομάδα ένα παίκτη που είναι ΗΔΗ σημείο αναφοράς και που θα συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όταν θέλεις να αλλάξεις επίπεδο, κάτι που… ξαναπροσπαθεί το τριφύλλι, δεν αφήνεις να σου φύγουν τέτοιους παίκτες. Μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, μια κίνηση για να μειωθεί η (δεν την λες και αδικαιολόγητη) μιζέρια.

Δεν ξέρουμε τι ψάρια θα πιάσει ο φετινός Παναθηναϊκός. Σίγουρα πάντως σε επίπεδο ρόστερ έχει ανέβει πολύ, ειδικότερα από τη μέση και μπροστά. Δουλειά του Πογιάτος είναι να τους δουλέψει και να πάρει από αυτούς το καλύτερο δυνατό.

Ένας Πογιάτος που αυτή τη στιγμή είναι στοίχημα για το τριφύλλι και άπαντες περιμένουν να δουν τη μετάβασή από τους μικρούς σε πρώτη ομάδα. Άντε να δούμε και τις υπόλοιπες κινήσεις. Με τα αργεντίνικα μπακ και ό, τι άλλο προκύψει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ