ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός TV: Πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ερασιτέχνη – Χρυσή χορηγία 250.000 ευρώ!

Σε οριστική συμφωνία για την παραχώρηση των δικαιωμάτων όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη στο Παναθηναϊκός TV έφτασαν ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση του Α.Ο,

Παναθηναϊκός TV: Πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ερασιτέχνη - Χρυσή χορηγία 250.000 ευρώ!

Σε οριστική συμφωνία για την παραχώρηση των δικαιωμάτων όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη στο Παναθηναϊκός TV έφτασαν ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση του Α.Ο, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα sdna.gr.

Στη συνάντηση που είχε ο Αλαφούζος με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Μαλακατέ και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Βρανόπουλο, οριστικοποιήθηκε ότι το Παναθηναϊκός TV θα είναι ο «χρυσός χορηγός» του Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα, το κανάλι θα αποκτήσει όλα τα δικαιώματα των τμημάτων του έναντι του ποσού των 250.000 ευρώ και τις επόμενες ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί το deal.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ετσι, λοιπόν, ο κόσμος της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να βλέπει και τον Ερασιτέχνη μέσω του Παναθηναϊκός TV, ενώ η μάνα του λόχου βάζει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Το «πακέτο» της συμφωνίας  περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες του βόλεϊ ανδρών, του βόλεϊ γυναικών και του μπάσκετ γυναικών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.