Διαβάστε συγκεντρωτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV, το οποίο από αυτή τη σεζόν μπαίνει για τα καλά στη ζωή και την… οθόνη του φιλάθλου.

Το νέο κανάλι για τον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει με τις μεταδόσεις των φιλικών αγώνων. Μετά τα τεχνικά προβλήματα της πρεμιέρας με το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στη Μαρκό, ακολούθησε η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Εκεί η παραγωγή ήταν άρτια, τα τεχνικά ζητήματα ξεπεράστηκαν αν εξαιρέσουμε 1-2 «σπασίματα» κυρίως στις χαμηλές συνδέσεις και πλην της μετάδοσης του αγώνα, υπήρχε pre game, αλλά και post game.

Φυσικά, θα μεταδοθούν και τα υπόλοιπα φιλικά με Λαμία και ΠΑΟΚ και στη συνέχεια το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV θα αρχίσει να προετοιμάζει το νέο του πλούσιο πρόγραμμα, αφού πρώτα ανακοινωθούν οι συνδρομές και τα πακέτα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι τιμές θα είναι λογικότατες, ειδικά με βάση τις υπηρεσίες που θα προσφέρει το νέο κανάλι.

Ποιες θα είναι αυτές; Σύμφωνα με πληροφορίες, στις οθόνες μας τη νέα σεζόν θα δούμε στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV, τα παρακάτω:

-Μεταδόσεις με pre game και post game όλων των εντός έδρας παιχνιδιών του Παναθηναϊκού στη Super League.

-Μεταδόσεις των αγώνων του Ερασιτέχνη. Συγκεκριμένα, θα καλυφθούν τα ματς των τμημάτων βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, μπάσκετ γυναικών και άλλα, ανάλογα με την περίσταση.

-Εκπομπές με θέματα για τον Παναθηναϊκό, μαγκαζίνο, και πλούσιο ρεπορτάζ.

-Δελτία ειδήσεων

Ο επόμενος μήνας θα είναι και ο καθοριστικός για το πρόγραμμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV. Θυμίζουμε ότι στο αυριανό φιλικό ματς με τη Λαμία στο Κορωπί θα υπάρξει για πρώτη φορά δοκιμαστικά η χρέωση των 0,10 ευρώ για την αναμέτρηση. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου