ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με απουσίες και το βλέμμα στο φιλικό του Σαββάτου με ΑΕΚ

Την προετοιμασία του συνέχισε κανονικά ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, με το βλέμμα του Γιώργου Βόβορα να πέφτει και στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με απουσίες και το βλέμμα στο φιλικό του Σαββάτου με ΑΕΚ

Ο νέος Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βόβορα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, με το βλέμμα στο «πράσινο» στρατόπεδο να πέφτει και στο πρώτο φιλικό που ετοιμάζεται να δώσει η ομάδα κόντρα στην ισχυρή ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» θέλουν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που έχουν κάνει οι παίκτες σε αυτές τις δύο βδομάδες της προετοιμασίας. Το φιλικό κόντρα στην Ένωση θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και ο Βόβορας μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο θέλει να δει σε τι επίπεδο βρίσκονται όλοι οι παίκτες του.

Στη σημερινή προπόνηση υπήρχαν οι γνωστές απουσίες λόγω τραυματισμών, με τον Μποχωρίδη να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και τους Παπαγιάννη (ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό) και Καλαϊτζάκη (κάκωση στην αριστερή επιγονατίδα) να κάνουν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.147 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...