Οι βάσεις ανακοινώθηκαν σήμερα, με τον Παναθηναϊκό να έχει στις τάξεις της ομάδας Κ19, δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασαν στις σχολές επιθυμίας τους.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσα από τα επίσημα social media τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μετά τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι Μανώλης Οικονομάκης και Γιώργος Τουρκοχωρίτης πέρασαν στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ και στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, αντίστοιχα. Και οι δύο ποδοσφαιριστές ζουν στον ξενώνα του «Γ. Καλαφάτης» και αποτελούν μέλη της Κ19 του Παναθηναϊκού. Γιώργο και Μανώλη κάνατε υπερήφανη τη δεύτερη οικογένειά σας!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας που πέρασαν από τη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων».

View this post on Instagram

Μετά τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι Μανώλης Οικονομάκης και Γιώργος Τουρκοχωρίτης πέρασαν στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ και στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, αντίστοιχα. Και οι δύο ποδοσφαιριστές ζουν στον ξενώνα του «Γ. Καλαφάτης» και αποτελούν μέλη της Κ19 του Παναθηναϊκού. Γιώργο και Μανώλη κάνατε υπερήφανη τη δεύτερη οικογένειά σας! Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας που πέρασαν από τη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. #Panathinaikos #Academy

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on

➡️ Γράψε το σχόλιο σου