ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δείπνο με πρωτοβουλία των αρχηγών

Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό και η πρωτοβουλία των αρχηγών για τραπέζι το βράδυ της Παρασκευής.

Παναθηναϊκός: Δείπνο με πρωτοβουλία των αρχηγών

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού με πρωτοβουλία των τριών νέων αρχηγών της ομάδας θα μαζευτεί την Παρασκευή το βράδυ για να δειπνήσει σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων.

Το κλίμα στην ομάδα παραμένει οικογενειακό, ενώ το γεγονός αυτό θα βοηθήσει και τους νεοφερμένους παίκτες να εγκλιματιστούν περισσότερο στο «τριφύλλι».

Μην ξεχνάμε πως κατά τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός ενέταξε στο δυναμικό του πέντε νέους παίκτες (Σάντσες, Αϊτόρ, Σαβιέρ, Βέλεθ και Ιωαννίδη) ενώ και η παρουσία του Καρλίτος λογίζεται σαν νέα άσχετα αν ο παίκτης έχει ήδη κλείσει αρκετούς μήνες στην ομάδα και έχει γνωριστεί ήδη με τους παλαιότερους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η όμορφη αυτή πρωτοβουλία είναι ένα μικρό δείγμα για την ευφορία που επικρατεί εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία θα ενισχυθεί περισσότερο αν έρθουν και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ωστόσο τέτοιες κινήσεις και ειδικά από τους αρχηγούς της ομάδας επικροτούνται από όλους με πρώτους και καλύτερους τον Ντάνι Πογιάτος που είναι ο προπονητής των παικτών, αλλά και του Τσάβι Ρόκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.