Η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού με πρωτοβουλία των τριών νέων αρχηγών της ομάδας θα μαζευτεί την Παρασκευή το βράδυ για να δειπνήσει σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων.

Το κλίμα στην ομάδα παραμένει οικογενειακό, ενώ το γεγονός αυτό θα βοηθήσει και τους νεοφερμένους παίκτες να εγκλιματιστούν περισσότερο στο «τριφύλλι».

Μην ξεχνάμε πως κατά τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός ενέταξε στο δυναμικό του πέντε νέους παίκτες (Σάντσες, Αϊτόρ, Σαβιέρ, Βέλεθ και Ιωαννίδη) ενώ και η παρουσία του Καρλίτος λογίζεται σαν νέα άσχετα αν ο παίκτης έχει ήδη κλείσει αρκετούς μήνες στην ομάδα και έχει γνωριστεί ήδη με τους παλαιότερους.

Η όμορφη αυτή πρωτοβουλία είναι ένα μικρό δείγμα για την ευφορία που επικρατεί εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία θα ενισχυθεί περισσότερο αν έρθουν και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ωστόσο τέτοιες κινήσεις και ειδικά από τους αρχηγούς της ομάδας επικροτούνται από όλους με πρώτους και καλύτερους τον Ντάνι Πογιάτος που είναι ο προπονητής των παικτών, αλλά και του Τσάβι Ρόκα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου