ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Καρλίτος με Λαμία

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα κάνει ο Καρλίτος στο φιλικό κόντρα στη Λαμία.

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Καρλίτος με Λαμία

Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να κάνει την πρώτη του έστω και ανεπίσημη συμμετοχή στο φιλικό του «τριφυλλιού» με τη Λαμία το Σάββατο (29/8) στο «Γ. Καλαφάτης», για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό απραξίας.

Ο Καρλίτος έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν και έπαιζε στα ΗΑΕ, με τη φανέλα της Αλ Ουάχντα. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα αποχώρησε από το σύλλογο με προορισμό τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο κανονισμός ήταν σαφής και δεν μπορούσε να παίξει σε τρίτη ομάδα μέσα σε ένα έτος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμμετέχει μόνο στις προπονήσεις της ομάδας, ωστόσο και ο κορωνοϊός του έφερε εμπόδια. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός είχε κανονίσει φιλικό με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκεί όπου ο Ισπανός στράικερ θα «έγραφε» λεπτά συμμετοχής, αλλά η έξαρση της πανδημίας σταμάτησε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας απείχε λόγω τραυματισμού, όμως το Σάββατο κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας θα αγωνιστεί κανονικά αφού ο Ντάνι Πογιάτος τον προορίζει για μέλος της βασικής ενδεκάδας.

Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας και το απόγευμα θα κάνει το ντεμπούτο του έστω και ανεπίσημα με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.