Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να κάνει την πρώτη του έστω και ανεπίσημη συμμετοχή στο φιλικό του «τριφυλλιού» με τη Λαμία το Σάββατο (29/8) στο «Γ. Καλαφάτης», για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό απραξίας.

Ο Καρλίτος έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν και έπαιζε στα ΗΑΕ, με τη φανέλα της Αλ Ουάχντα. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα αποχώρησε από το σύλλογο με προορισμό τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο κανονισμός ήταν σαφής και δεν μπορούσε να παίξει σε τρίτη ομάδα μέσα σε ένα έτος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμμετέχει μόνο στις προπονήσεις της ομάδας, ωστόσο και ο κορωνοϊός του έφερε εμπόδια. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός είχε κανονίσει φιλικό με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκεί όπου ο Ισπανός στράικερ θα «έγραφε» λεπτά συμμετοχής, αλλά η έξαρση της πανδημίας σταμάτησε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας απείχε λόγω τραυματισμού, όμως το Σάββατο κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας θα αγωνιστεί κανονικά αφού ο Ντάνι Πογιάτος τον προορίζει για μέλος της βασικής ενδεκάδας.

Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας και το απόγευμα θα κάνει το ντεμπούτο του έστω και ανεπίσημα με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου