ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προς αναζήτηση γηπέδου για το φιλικό με ΠΑΟΚ

Αλλαγή έδρας για το «κρας τεστ» με τον ΠΑΟΚ επεξεργάζονται στον Παναθηναϊκό, καθώς στο ΟΑΚΑ θα γίνουν εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου.

Παναθηναϊκός: Προς αναζήτηση γηπέδου για το φιλικό με ΠΑΟΚ

Τα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και οι εργασίες που πρόκειται να γίνουν, προβληματίζουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, καθώς στις 5 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο, είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι εργασίες και οι βελτιώσεις που θα υποστεί το τερέν στο ΟΑΚΑ, είναι αδύνατον να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την ημέρα του φιλικού, ενώ θα υπάρξει και ένα διάστημα που θα πρέπει ο αγωνιστικός χώρος να μείνει άθικτος και χωρίς επιβάρυνση.

Έτσι, στο «τριφύλλι» σκέφτονται τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν σε γήπεδα στην Αττική για να διεξαχθεί η τελευταία φιλική αναμέτρηση ενόψει και της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Επικρατέστερο γήπεδο αυτή τη στιγμή είναι το «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη, ενώ σαν πιθανό σενάριο έπαιξε υπήρξε και εκείνο του γηπέδου της Καλλιθέας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.