ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για δοκιμές στο φιλικό με ΑΕΚ (Pics)

Την ευκαιρία να δει το επίπεδο ετοιμότητα των παικτών του είχε ο Γιώργος Βόβορας στο ΟΑΚΑ, στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για δοκιμές στο φιλικό με ΑΕΚ (Pics)

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν μετά από περίπου έξι μήνες στο κλειστό του ΟΑΚΑ, δίνοντας την ευκαιρία στα προπονητικά σταφ να βγάλουν συμπεράσματα αλλά και να δουν το επίπεδο ετοιμότητας των δύο διεκδικητών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σκορ στην αναμέτρηση δεν κρατήθηκε, ενώ για την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρχαν και σημαντικές απουσίες παικτών. Εκτός αναμέτρησης έμειναν οι τρεις τραυματίες Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης και Παπαγιάννης, ενώ και από την πλευρά της Ένωσης δεν έπαιξε ο Ράις αλλά και ο Κατσίβελης.

Για τον Παναθηναϊκό το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την «πράσινη» φανέλα έκαναν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Άαρον Ουάιτ, Νεμάνια Νέντοβιτς, Χάουαρντ Σαντ Ρος και Λεωνίδα Κασελάκης, ενώ λεπτά συμμετοχής πήρε ο Πιέρ Τζάκσον που είναι φανερά πιο πίσω από την υπόλοιπη ομάδα λόγω καθυστερημένης άφιξης στην Αθήνα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.