ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαπλές: «Ευχαριστημένοι από τη διάθεση και την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα»

Στη διάθεση που έδειξε η ομάδα στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα, Θανάσης Γιαπλές.

Γιαπλές: «Ευχαριστημένοι από τη διάθεση και την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα»

Το μέλος του προπονητικού τιμ των «πρασίνων», επεσήμανε τα σημεία που έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες της ομάδας, τόνισε πως χρειαστεί χρόνος για να ανέβει το επίπεδο ετοιμότητας του συνόλου, ενώ τόνισε πως σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος από όσους πήραν χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν μετά τη ρουτίνα των προπονήσεων. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά που θέλαμε να τεστάρουμε. Είναι νωρίς ακόμα αλλά η διάθεση και η ενέργεια που έβγαλαν τα παιδιά δίνουν πολύ αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια. Προπόνηση με την προπόνηση και παιχνίδι με το παιχνίδι προσθέτουμε πράγματα.

Η ομάδα ακόμη διαμορφώνεται, πριν από μερικές ημέρες ενσωματώθηκε και ο Τζάκσον, που ευτυχώς είχε μικρό χρόνο συμμετοχής και σήμερα. Θέλουμε να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Περιμένουμε και τον Ζακ ώστε να είμαστε πλήρεις και να δουλέψουμε με όλα τα παιδιά».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.