ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πογιάτος: «Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο για να είμαστε έτοιμοι»

Περισσότερο χρόνο για να δουλέψει την ομάδα θέλει ο Ντάνι Πογιάτος, ώστε να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός έτοιμος όταν πρέπει.

Πογιάτος: «Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο για να είμαστε έτοιμοι»

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλυσε την εικόνα που έβγαλε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό κόντρα στη Λαμία, επεσήμανε τα κομμάτια που χρήζουν βελτίωσης και τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι νέα ομάδα και θα χρειαστεί χρόνος για να φτάσουν στο επίπεδο που ο ίδιος επιθυμεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Παναθηναϊκός TV»

«Στην διάρκεια του αγώνα υπάρχουν στιγμές που θες τα πράγματα να γίνονται καλύτερα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλά. Στο δεύτερο η ομάδα στάθηκε καλύτερα αλλά ακόμη είμαστε όλοι καινούριοι.

Η ομάδα είναι νέα. Καταλαβαίνω θα υπάρξουν αγώνες, με την αντίπαλη ομάδα στην άμυνα, το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Για αυτό κοιτάμε να δουλέψουμε και να δούμε αυτά τα πράγματα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σύστημα το ίδιο δεν είναι το σημαντικό, είναι η διάταξη και οι γραμμές κατά την διάρκεια του αγώνα. Έχουμε δει συχνά και το 4-4-2, κοιτάμε όμως τις θέσεις, το βασικό στοιχείο είναι σε ποια θέση είναι ο κάθε παίκτης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.