ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πούγγουρας: «Χαρούμενος που επέστρεψα στα γήπεδα – Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Επιστροφή στα γήπεδα από τον περασμένο Μάρτιο για τον Αχιλλέα Πούγγουρα, που μίλησε για την αποθεραπεία του αλλά και την ετοιμότητα της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.

Πούγγουρας: «Χαρούμενος που επέστρεψα στα γήπεδα - Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Αχιλλέας Πούγγουρας τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στο εντός έδρας ματς με το Βόλο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Από τότε και λόγω της πανδημίας αλλά και του τραυματισμού του στους κοιλιακούς τέθηκε εκτός κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας.

Τις τελευταίες ημέρες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και σήμερα ο Ντάνι Πογιάτος του έδωσε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στη Λαμία. Ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε στο μεγάλο διάστημα της αποχής του από τα γήπεδα, αλλά και στην εικόνα που είχαν οι «πράσινοι» στο φιλικό κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Παναθηναϊκός TV»:

«Ήταν ένα δύσκολο εξάμηνο. Τους τέσσερις μήνες έκανα πολλές θεραπείες και γυμναστήριο, δεν τα κατάφερα, έκανα ένα χειρουργείο. Προσπαθώ να γυρίσω καλύτερα από πριν και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στους αγώνες».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.850 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εικόνα της ομάδας στο ματς με τη Λαμία: «Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή. Μας δυσαρεστεί ότι δεν κάναμε πολλές φάσεις. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες γιατί δεν βγάλαμε φάσεις και στο επόμενο φιλικό να είμαστε καλύτεροι και να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες.

Αν κοιτάξουμε, πέρσι τα φιλικά ήταν όλα επιτυχημένα και στο πρωτάθλημα δεν ξεκινήσαμε καλά. Προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε ματς φιλικό ή επίσημο, αλλά στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.