ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το ντεμπούτο του Καρλίτος σε κλικ (Pics)

Ο Ισπανός επιθετικός έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη φιλική αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στη Λαμία. Δείτε φωτορεπορτάζ από την πρώτη του εμφάνιση με το «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός: Το ντεμπούτο του Καρλίτος σε κλικ (Pics)

Ο Καρλίτος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία.

Ο Ισπανός σέντερ φορ μπορεί να βρίσκεται στο «τριφύλλι» από τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο είχε να συμμετάσχει σε συνθήκες αναμέτρησης από τις 16 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. Όμως ο Καρλίτος όλο αυτό το χρονικό διάστημα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ ένας τραυματισμός που αντιμετώπισε στάθηκε ικανός να μη συμμετάσχει στα δύο φιλικά ματς που προηγήθησαν με Μαρκό και ΟΦΗ.

Στο σημερινό φιλικό αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, με τον Ντάνι Πογιάτος να τον χρησιμοποιεί μαζί με τον Φεντερίκο Μακέντα στην επίθεση, με τον Ισπανό να παίζει κυρίως ως εξτρεμ, θέση όμως που δεν κατέχει και αυτό το έδειξε και η εικόνα που είχε, καθώς ήταν φανερά εκτός αγώνα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έδειξε διάθεση και όρεξη, ενώ πήραμε και ένα δείγμα από το εξαιρετικά χτυπήματα που διαθέτει, καθώς λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, μετά από μια εκτέλεση φάουλ λίγα λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Αγωνίστηκε με το «10» στην πλάτη, αριθμό που θα κατέχει φέτος στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ το παρουσιαστικό του και ο τρόπος που κινείται στον αγωνιστικό χώρο, θυμίζει καθαρό επιθετικό.

Δείτε τις φωτογραφίες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.