ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Θέλει χρόνο και το… φωνάζει!

Εμφανώς ανέτοιμος ο Παναθηναϊκός, ακόμα ψάχνεται σε όλες του τις γραμμές. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Θέλει χρόνο και το… φωνάζει!

Δείγμα… αρνητικό στο φιλικό με την Λαμία. Ξεκάθαρα. Και δεν είναι το αποτέλεσμα – ήττα που κανέναν δεν ενδιαφέρει τέτοια εποχή, αλλά η εικόνα. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη; Πιθανώς «ναι» είναι η απάντηση αλλά και πάλι δεδομένων συνθηκών δεν θα ήταν για πολλά – πολλά

Θέλει χρόνο ο νέος Παναθηναϊκός και το… φωνάζει. Χρόνο που στην προετοιμασία βεβαίως και τον έχεις, μα σαν αρχίσουν τα επίσημα αρχίζουν και τα ζόρια και η κριτική σκληραίνει. Και το τριφύλλι ειδικότερα στο ξεκίνημα της σεζόν έχει ανάγκη τις ΝΙΚΕΣ για να πατήσει γερά στα πόδια του, για να ψήσει ξανά τον κόσμο του, για, για, για…

Από την άλλη είναι αυτό που λέγαμε και πιο πάνω. Τόσο νωρίς και με τέτοιες ιδιαιτερότητες και να θέλεις να ετοιμαστείς μια ώρα αρχύτερα δεν μπορείς. Θα αφήσουμε το κομμάτι των κουτσουρεμένων διακοπών και της απίστευτης δυσκολίας στην προσαρμογή των δεδομένων του κορονοϊού. Δεν είναι (μόνο) αυτό το θέμα, αλλά πως μιλάμε για μια ΝΕΑ ομάδα. Με καινούργιο προπονητή, πολλά πάρε – δώσε και το μεγαλύτερο κομμάτι από τους νέους είτε ακόμη να μην έχουν παίξει είτε να είναι εμφανώς ανέτοιμοι.

Ο Καρλίτος πχ έχει να παίξει 8.5 μήνες. Δεν γεννάται θέμα αν είναι καλός παίκτης. Το ξέρουμε. Είδατε ότι του λείπει ο ρυθμός, ενώ δεν πέτυχε και η δοκιμή στα άκρα. Είναι φουνταριστός το παλικάρι, οτιδήποτε άλλο δεν τον καίει αλλά δεδομένα τον περιορίζει. Το ίδιο και με τον Φακούντο. Πρώτο ματς μετά από ένα σωρό μήνες. Λογικό να ψάχνεται και ειδικότερα στο πρώτο μέρος ήταν και… επικίνδυνος στα μετόπισθεν.

Αν θέλουμε να βρούμε κάτι θετικό σε ατομικό επίπεδο τότε αυτός είναι ξεκάθαρα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο Αλεξανδρόπουλος. Τον είχαν για να φεύγει τον μικρό, δεν έδειχνε να τον πιστεύει ούτε ο Ρόκα ούτε ο Πογιάτος. Όμως εκείνος με τη δουλειά του και το σπαθί του άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Μπράβο του.

Από εκεί και πέρα που μπορείς να ποντάρεις; Μα στην ποιότητα που… έρχεται μεσοεπιθετικά. Ο Καρλίτος και ο Μακέντα θα ανέβουν κι άλλο όταν θα έχουν το απαραίτητο «τάισμα». Η είσοδος του Βιγιαφάνες αλλά και η προσαρμογή του Αϊτόρ δεδομένα θα γλυκάνουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και θα λύσουν το θέμα της δημιουργίας με την τελική πάσα που έχουν. Διότι δεν είναι απλά ότι δεν βάζεις γκολ μέχρι τώρα, αλλά πως δεν κάνεις ούτε φάσεις. Και μάλιστα με αντιπάλους από τους πολλούς που θα βρεις μπροστά σου στο πρωτάθλημα, να σε παίζουν δηλαδή κλειστά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ