ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με δυο Goal/Goal από Γαλλία και Σουηδία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Με δυο Goal/Goal από Γαλλία και Σουηδία

Κυριακή (30/08) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι γεμάτο με αναμετρήσεις από πολλά πρωταθλήματα του κόσμου, ωστόσο από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι έξι αναμετρήσεις για τη Ligue 1. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές από Γαλλία, Σουηδία και Νορβηγία, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Betrebels.

Αμφίσκορο στο Μετς – Μονακό

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τη γαλλική Ligue 1 και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μετς και Μονακό. Για τους γηπεδούχους το σημερινό παιχνίδι αποτελεί πρεμιέρα, στα φιλικά προετοιμασίας έδειξαν πολύ καλή εικόνα και ιδίως επιθετικά, επομένως θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με το δεξί της υποχρεώσεις τους, παρά το γεγονός πως υποδέχονται μια ανώτερη ομάδα όπως η Μονακό.

Οι Μονεγάσκοι από την πλευρά τους ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους την περασμένη εβδομάδα με το εντός έδρας 2-2 κόντρα στη Ρεμς. Μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι, βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο 21′, ωστόσο μέχρι το 55′ είχαν φέρει το παιχνίδι στα ίσια, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες ακόμη και για την ολική ανατροπή. Σήμερα θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη, με το έργο τους πάντως να μην χαρακτιρίζεται ως εύκολο.

Η εικόνα από τα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων προμηνύει γκολ, επομένως θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85. Αμφότερες δείχνουν πολύ επικίνδυνες επιθετικά και ευάλωτες αμυντικά.

Σκοράρουν και δέχονται γκολ… πάντα!

Συνεχίζουμε με Α’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Μιάλμπι – Γκέτεμποργκ. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο παρουσιάζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μιάλμπι, καθώς μετράει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα έξι τελευταία. Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των αναμετρήσεων είναι πως σκόραρε και δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ, όντας σούπερ αποτελεσματική επιθετικά και εύθραυστη αμυντικά.

Η Γκέτεμποργκ από την πλευρά της είναι… “μανούλα” στις ισοπαλίες καθώς έχει μοιραστεί βαθμούς κι εντυπώσεις στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, σε όλα όμως σημείωσε και δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ. Μπορεί να μην χάνει συχνά, δεν μπορεί να ξεφύγει και από την επικίνδυνη ζώνη όμως, από την οποία απέχει μόλις τρεις βαθμούς τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αμφότερες παρουσιάζουν συνέπεια στο Goal/Goal, ένα σημείο που θα κρατήσουμε σε απόδοση 1.80, ένα σημείο με αξία βάσει της εικόνας των δυο ομάδων.

Σε καλή κατάσταση η Ρόζενμποργκ

Ολοκληρώνουμε με Α’ Νορβηγίας και την κόντρα ανάμεσα σε Ρόζενμποργκ και Στάμπαεκ. Η Ρόζενμποργκ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, με το τελευταίο “θύμα” της να είναι η Μπρέινταμπλικ, την οποία κέρδισε με 4-2.

Η Στάμπαεκ από την άλλη, είναι ντεφορμέ μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία, είναι μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη κι αν δεν αλλάξει άμεσα την εικόνα της, πιθανόν να κινδυνεύσει. Το σημερινό ματς κόντρα στη φορμαρισμένη Ρόζενμποργκ πάντως, δεν ενδείκνυται για αντεπίθεση.

Έδρα, κίνητρο και μομέντουμ δείχνουν νίκη της Ρόζενμποργκ, η οποία όμως δίνεται σχετικά χαμηλά. Έτσι, θα προτιμήσουμε το Ρόζενμποργκ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.93, ώστε να προσδώσουμε αξία στην επιλογή μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE