Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποτελεί το πιο ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού.

Ο 19χρονος χαφ από πέρυσι, όταν αγωνίστηκε στα πλέι οφ, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, επιβεβαιώνοντας και με το παραπάνω τους ανθρώπους της ομάδας που έκαναν λόγο για “ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου”. Ο Αλεξανδρόπουλος ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο χθεσινό φιλικό με τη Λαμία και η είσοδός του στο παιχνίδι έδωσε πνοή και φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή. Ο ποιοτικός άσος έβγαλε ενέργεια, ένταση στο παιχνίδι του, ήταν πιεστικός και αποφασιστικός και είχε σωστές σκέψεις σε ό, τι έχει να κάνει με τις μεταβιβάσεις του.

Τα στοιχεία του νεαρού είναι εξαιρετικά και αυτό που μένει είναι πρώτα απ’ όλα ο ποδοσφαιριστής να έχει υγεία και στη συνέχεια μέσω της σκληρής δουλειάς να πάρει τις ευκαιρίες και να γίνεται συνεχώς καλύτερος. Η… πρώτη ύλη υπάρχει και μάλιστα είναι εξαιρετική. Πρόκειται για παίκτη της μεσαίας γραμμής που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 6-8, που έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να πατάει περιοχή, που βγάζει πολλή πίεση στον αντίπαλο και που έχει αντίληψη του χώρου, γεγονός που τον οδηγεί σε έξυπνες μεταβιβάσεις, είτε κάθετε, είτε διαγώνιες.

Όλα αυτά, αν συνεχιστεί η δουλειά, θα εξελιχθούν και θα γίνονται ακόμη καλύτερα.  Μαζί με τις εμπειρίες με την πάροδο του χρόνου, ο Αλεξανδρόπουλος μπορεί να φτάσει ψηλά με τον Παναθηναϊκό. Ας μη χαθεί αυτή η εξαιρετική περίπτωση. Ας δοθούν στον νεαρό οι ευκαιρίες, ας συνεχίσει ο ίδιος τη σκληρή δουλειά δίχως πολλά λόγια και όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο χορτάρι.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS