ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακέντα: Τα πετροδόλαρα από το Κατάρ και το… στοπ Αλαφούζου

Η πρόταση που... έσκασε μια ημέρα μετά το ματς με τον ΟΦΗ και η θέληση του Γιάννη Αλαφούζου να κρατήσει τον Φεντερίκο Μακέντα.

Μακέντα: Τα πετροδόλαρα από το Κατάρ και το... στοπ Αλαφούζου

Ο Φεντερίκο Μακέντα έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές μέχρι το 2023. Η είδηση αυτή μόνο αναμενόμενη δεν ήταν, καθώς δεν είχε γίνει καν κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι τώρα.

Μάλιστα όλο το καλοκαίρι τα δημοσιεύματα για τον Ιταλό στράικερ έσκαγαν κατά… ρυπάς, αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να καλύπτει τα πράσινα… θέλω. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με μία χρονική σειρά. Μια ημέρα μετά το φιλικό με τον ΟΦΗ, ο Φεντερίκο Μακέντα ενημέρωσε τους πράσινους ότι είχε πρόταση στα χέρια του από ομάδα του Κατάρ. Η πρόταση περιελάμβανε απολαβές για τον Μακέντα ύψους 2,4 εκ. ευρώ για δύο χρόνια, ενώ στον Παναθηναϊκό η ομάδα από το Κατάρ έδινε 750.000 ευρώ.

Οι πράσινοι είπαν κατευθείαν στον παίκτη ότι δεν θα πάει πουθενά, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος τον ήθελε στο τριφύλλι. Την Πέμπτη λοιπόν ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2023 στον Φεντερίκο Μακέντα, με απολαβές υψηλότερες των 500.000 ευρώ ετησίως.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον τρόπο αυτό έβαλε… στοπ στα μεταγραφικά σενάρια ενώ έδειξε στον Ιταλό πόσο τον πιστεύει. Από την άλλη ο Φεντερίκο Μακέντα δεν ξεχνά ότι στον Παναθηναϊκό αναγγενήθηκε και ότι εδώ έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.

Η συμφωνία αναμένεται να γίνει και επίσημη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.