ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παλεύει για Άλβαρεζ ο Παναθηναϊκός! (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση και να αποκτήσει τον Ισπανό αριστερό μπακ Βίκτορ Άλβαρεζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ Τούλα.

Το παλεύει για Άλβαρεζ ο Παναθηναϊκός! (vid)

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Βίκτορ Άλβαρεζ, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός φουλ μπακ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και οι πράσινοι δίνουν… μάχη  για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Βίκτορ Άλβαρεζ είναι 27 χρονών και έμεινε ελεύθερος φέτος από την ρωσική Άρσεναλ Τούλα. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Σε ηλικία 17 ετών πήρε μεταγραφή για την Εσπανιόλ στην οποία έκατσε για 7 χρόνια.

Με τη φανέλα της Εσπανιόλ «έγραψε» συνολικά 91 συμμετοχές μετρώντας 2 γκολ και 8 ασίστ. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Άρσεναλ Τούλα. Με τη φανέλα  της ρωσικής ομάδας μέτρησε 77 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του ως αριστερός μπακ ενώ λιγότερες ως αριστερός εσωτερικός μέσος. Η περίπτωση του βέβαια μονο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς στη Ρωσία είχε ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ρίξει όλο το βάρος στην υπόθεση αυτή, καθώς θεωρεί ότι ο παίκτης αυτός θα δώσει άλλον αέρα στην αριστερή πλευρά του «τριφυλλιού». Το ποια θα είναι η κατάληξη κανείς δεν την γνωρίζει, πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φέρει έναν παίκτη που με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν θα κάνει τη διαφορά.

Φυσικά αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει μία – δύο εναλλακτικές περιπτώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...