ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Μακέντα έως το 2023!

Ο Φεντερίκο Μακέντα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023 και ανακοινώθηκε από την πράσινη ΠΑΕ.

Επίσημο: Μακέντα έως το 2023!

Ο Φεντερίκο Μακέντα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023 και ανακοινώθηκε από την πράσινη ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τις δύο προηγούμενες σεζόν, υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως το 2023.

Ο Ιταλός επιθετικός αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018. Στα δύο χρόνια που έχει φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, έχει καταγράψει 65 συμμετοχές και έχει σκοράρει 26 φορές.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, η περσινή σεζόν ήταν για εκείνον η πιο παραγωγική της καριέρας του. Με τα 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των ξένων σκόρερ του Τριφυλλιού της τελευταίας 20ετίας, ενώ επόμενος του στόχος είναι τα 36 γκολ του Εμάνουελ Ολισαντέμπε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.