ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Α Bola: Στον Παναθηναϊκό ο Βιάνα

Τελειωμένη θεωρούν οι Πορτογάλοι τη μεταγραφή του Ντιόγκο Βιάνα στον Παναθηναϊκό.

Α Bola: Στον Παναθηναϊκό ο Βιάνα

Τελειωμένη θεωρούν οι Πορτογάλοι τη μεταγραφή του Ντιόγκο Βιάνα στον Παναθηναϊκό.

Η πορτογαλική A bola σε “φρέσκο” ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο μπακ της Μπράγκα ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του και να ντυθεί στα πράσινα.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ντιόγκο Βιάνα βρίσκεται στο δρόμο για τον Παναθηναϊκό της Ελλάδας. Σύμφωνα με την Α Bola, ο 30χρονος πλάγιος αμυντικός οριστικοποιεί τις λεπτομέρειες του τερματισμού της σύμβασής του με την Μπράγκα προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα σελίδα στην καριέρα του με την ελληνική ομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ντιόγκο Βιάνα θα είναι η τρίτη περιπέτεια στο εξωτερικό, μετά από την ολλανδική Φένλο (2009 έως το 2010) και τις βουλγαρικές Λίτεξ Λόβετς (2015/2016) και ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2016).

Ο Ντιόγκο Βιάνα έχει ήδη εκπροσωπήσει τις Αβες, Πεναφιέλ, Ζιλ Βιθέντε, Μπελενένσες και Μπράγκα στην Πορτογαλία, όπου επέστρεψε στις αρχές της περασμένης σεζόν και έκανε οκτώ συμμετοχές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.