ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρόκα: «Ευσεβείς πόθοι οι φήμες για Ουάρντα – Παναθηναϊκό»

Τις φήμες για τον Άμρ Ουάρντα σχολίασε ο Τσάβι Ρόκα.

Ρόκα: «Ευσεβείς πόθοι οι φήμες για Ουάρντα - Παναθηναϊκό»

Τις φήμες για τον Άμρ Ουάρντα σχολίασε ο Τσάβι Ρόκα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει διαψεύσει τα πάντα για τον άσο του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μίλησε σε Μέσο της Αιγύπτου για το θέμα, κάνοντας λόγο για ευσεβείς πόθους…

Χαρακτηριστικά, ο Ρόκα τόνισε: «Δεν ενδιαφερόμαστε να πάρουμε τον ποδοσφαιριστή σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η πληροφορία. Ίσως να είναι ευσεβής πόθος κάποιου ανθρώπου κοντά στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος το διοχέτευσε στον Τύπο».

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.615 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.