ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Ο… μήνας του Βοτανικού

Όλα δείχνουν ότι εντός Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τον Βοτανικό. Μέχρι τότε, ας κρατάμε «μικρό καλάθι».

Ο… μήνας του Βοτανικού

Το καλοκαίρι πέρασε, οι ανακοινώσεις δεν έγιναν, και μετά και τη σημερινή αποκάλυψη του sdna.gr φαίνεται ότι αυτός ο μήνας θα είναι του… Βοτανικού. Ο κ. Μπακογιάννης, έπειτα από τις απαραίτητες μελέτες και κινήσεις με τους συνεργάτες του, είναι έτοιμος για τις ανακοινώσεις για τη διπλή ανάπλαση, αφού πρώτα φυσικά κάνει νέο κύκλο επαφών με ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Θυμίζουμε ότι το «κοινό μέτωπο» του Παναθηναϊκού είναι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα, δηλαδή να προχωρήσουν τα έργα για γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και μπάσκετ. Επίσης, οι πράσινοι έχουν ρίξει στο τραπέζι την ανακαίνιση της Λεωφόρου και της αύξησης της χωρητικότητας του «Απόστολος Νικολαϊδης» και… αναμένουν στο ακουστικό τους.

Σύμφωνα με όσα «βγαίνουν» από πλευράς Δήμου, ένα μεγάλο κομμάτι της χρηματοδότησης φαίνεται να έχει εξασφαλιστεί. Πρόκειται για διαφορετικές πηγές, τόσο από ευρωπαϊκά κονδύλια, όσο και από κατασκευαστική εταιρεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ίσως πληρώσει και για την ονοματοδοσία. Μιλάμε για εταιρεία κολοσσό με μεγάλες συνεργασίες με την Αργεντινή. Ιδωμεν…

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, φαίνεται ότι υπάρχει το σχέδιο για κατασκευή και γηπέδου μπάσκετ, αλλά όχι στο υπάρχον οικόπεδο, προκειμένου να μην πειραχτεί το προεδρικό διάταγμα και υπάρξουν νέες καθυστερήσεις, αλλά και κίνδυνος προσφυγών.

Το δεδομένο είναι ότι τόσο η πλευρά Μπακογιάννη, όσο και η κυβέρνηση θέλουν πολύ να γίνει το έργο της διπλής ανάπλασης. Ο Παναθηναϊκός θέλει να ικανοποιηθεί στα πάντα και περιμένει τις οριστικές εξελίξεις για το πλέον σημαντικό ζήτημα για τον Σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.