Το καλοκαίρι πέρασε, οι ανακοινώσεις δεν έγιναν, και μετά και τη σημερινή αποκάλυψη του sdna.gr φαίνεται ότι αυτός ο μήνας θα είναι του… Βοτανικού. Ο κ. Μπακογιάννης, έπειτα από τις απαραίτητες μελέτες και κινήσεις με τους συνεργάτες του, είναι έτοιμος για τις ανακοινώσεις για τη διπλή ανάπλαση, αφού πρώτα φυσικά κάνει νέο κύκλο επαφών με ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Θυμίζουμε ότι το «κοινό μέτωπο» του Παναθηναϊκού είναι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα, δηλαδή να προχωρήσουν τα έργα για γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και μπάσκετ. Επίσης, οι πράσινοι έχουν ρίξει στο τραπέζι την ανακαίνιση της Λεωφόρου και της αύξησης της χωρητικότητας του «Απόστολος Νικολαϊδης» και… αναμένουν στο ακουστικό τους.

Σύμφωνα με όσα «βγαίνουν» από πλευράς Δήμου, ένα μεγάλο κομμάτι της χρηματοδότησης φαίνεται να έχει εξασφαλιστεί. Πρόκειται για διαφορετικές πηγές, τόσο από ευρωπαϊκά κονδύλια, όσο και από κατασκευαστική εταιρεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ίσως πληρώσει και για την ονοματοδοσία. Μιλάμε για εταιρεία κολοσσό με μεγάλες συνεργασίες με την Αργεντινή. Ιδωμεν…

Επίσης, φαίνεται ότι υπάρχει το σχέδιο για κατασκευή και γηπέδου μπάσκετ, αλλά όχι στο υπάρχον οικόπεδο, προκειμένου να μην πειραχτεί το προεδρικό διάταγμα και υπάρξουν νέες καθυστερήσεις, αλλά και κίνδυνος προσφυγών.

Το δεδομένο είναι ότι τόσο η πλευρά Μπακογιάννη, όσο και η κυβέρνηση θέλουν πολύ να γίνει το έργο της διπλής ανάπλασης. Ο Παναθηναϊκός θέλει να ικανοποιηθεί στα πάντα και περιμένει τις οριστικές εξελίξεις για το πλέον σημαντικό ζήτημα για τον Σύλλογο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS