Οι δηλώσεις του Κίκο Μακέντα στο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2023.

Μεταξύ άλλων, ο Ιταλός τόνισε: “Με σταματούσε κόσμος στον δρόμο και μου ζητούσε να μη φύγω. Υπήρχε αυτή η επιλογή. Μέσα μου ήξερα ότι θα έμενα στον Παναθηναϊκό.  Για να είμαι δίκαιος, δέχθηκα προτάσεις που ίσως σε άλλες περιπτώσεις να μην απέρριπτα. Από τη στιγμή που είχα την ευκαιρία να παραμείνω, επέλεξα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Μου αρέσει το πρότζεκτ, μου αρέσει το κλαμπ και αισθάνομαι σημαντικός. Για μένα τα χρήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Η επιθυμία μου να παραμείνω εδώ με κάνει να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο.

Είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι στην καριέρα μου. Οταν βρίσκεις ένα τέτοιο μέρος, στο οποίο νιώθεις την αγάπη του κόσμου, είναι λάθος να φύγεις. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος. Δε μετανιώνω τίποτα, είμαι στο μέρος που θέλω. Το κίνητρο για εμένα είναι υψηλό. Θέλω να καταφέρω πολλά στον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι ο σύλλογος δεν έχει δει τον πραγματικό μου εαυτό. Αισθάνομαι πιο άνετα, ξέρω πως θα μείνω εδώ και με δεδομένο ότι θα έχουμε καλύτερη ομάδα φέτος μπορούμε να πετύχουμε πολλά

Ο λόγος που έμεινα εδώ είναι γιατί θέλω μια σεζόν να θυμάμαι. Θα τα καταφέρουμε. Στον γιο μου θα δώσω να καταλάβει τις αξίες αυτής της ομάδας”.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου