ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τζένοα και Κάλιαρι για Βαγιαννίδη!»

Δημοσίευμα της ιταλικής «Gazzetta» αναφέρει ότι ο Βαγιαννίδης είναι πολύ πιθανό να πάει δανεικός, με την Τζένοα και την Κάλιαρι να έχουν ρωτήσει για την περίπτωση του.

«Τζένοα και Κάλιαρι για Βαγιαννίδη!»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Ίντερ. Ο νεαρός μπακ ζει το… ιταλικό όνειρο και τα ιταλικά Μέσα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την περίπτωση του.

Παρόλα αυτά η άφιξη του Χακίμι μπορεί να οδηγήσει την Ίντερ να αποφασίσει να δώσει δανεικό τον νεαρό Βαγιαννίδη, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική «Gazzetta».

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Ίντερ υπολογίζει πολλά στον νεαρό, τη στιγμή που Τζένοα και Κάλιαρι έχουν ρωτήσει για την περίπτωση του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.