ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τότε θα μιλήσει ο Παναθηναϊκός για τον Βοτανικό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Διονύσης Δεσύλλας.

«Τότε θα μιλήσει ο Παναθηναϊκός για τον Βοτανικό»

Λίγες μέρες υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν ακόμα υπομονή οι φίλοι του Παναθηναϊκού για να μάθουν τις προθέσεις του Δήμου Αθηναίων όσον αφορά στο γήπεδο, σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

Στις επικείμενες εξελίξεις όσον αφορά το γηπεδικό ζήτημα στον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως οι όποιες αντιδράσεις από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν, μόλις γίνουν οι επίσημες τοποθετήσεις από το Δήμο Αθηναίων.

Όσον αφορά το θέμα της χρηματοδότησης, υποστήριξε: «Φαίνεται ότι ένα μεγάλο κομμάτι της χρηματοδότησης έχει βρεθεί. Το έχουμε πει ξανά. Οι πηγές της χρηματοδότησης είναι από ευρωπαϊκά κονδύλια, από περιφέρεια και μία πληροφορία, που μεταφέρουμε με επιφύλαξη, για κατασκευαστική εταιρεία που θα αναλάβει ένα κομμάτι του έργου, τη χρηματοδότηση και είναι πιθανό να αναλάβει ένα κομμάτι της ονοματοδοσίας».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.