ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Ξεκινάει το πρωτάθλημα – Την Παρασκευή η κλήρωση

Η Super League με ανακοίνωσή της ανέφερε ότι στις 11,12 και 13/ 9 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αγωνιστική της Super League.

Επίσημο: Ξεκινάει το πρωτάθλημα - Την Παρασκευή η κλήρωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Επικυρώθηκε ομόφωνα η εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως μέλους του Συνεταιρισμού, η οποία θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγ. περιόδου 2020-21.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

H 1η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21 θα διεξαχθεί το τριήμερο 11,12,13 Σεπτεμβρίου 2020.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αποφασίστηκε ότι η ηλεκτρονική Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγων. περιόδου 2020-21 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 7:00 μ.μ. στα Κεντρικά της Super League, υπό την αίρεση της έγκρισης της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγων. περιόδου 2020-21.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.