ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έφτασαν οι ξένες του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ (pics)

Στην Αθήνα βρίσκονται από σήμερα το μεσημέρι οι ξένες του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ γυναικών Τσάστιτι Ριντ, Σάρον Χιούστον και Κόλμπι Μόργκαν.

Έφτασαν οι ξένες του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ (pics)

Στις πρώτες τους δηλώσεις οι παίκτριες του «τριφυλλιού» δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους και φιλοδοξούν να κάνουν το κάτι παραπάνω τη φετινή χρονιά.

Η Τσάστιτι Ριντ είπε Είμαι πολύ χαρούμενη που γύρισα στην Αθήνα και επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι.  Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα και έχουμε τους καλύτερους οπαδούς που έχω ζήσει ποτέ».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση της  Σάρον Χιούστον «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Παναθηναϊκό και θα αγωνιστώ σε αυτόν τον σπουδαίο Σύλλογο. Ξέρω ότι έχουμε τρελούς φιλάθλους και θα ήθελα να παίξω σύντομα μπροστά τους».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, η Κόλμπι Μόργκαν τόνισε «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ήρθα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και ανυπομονώ να παίξω για τη νέα μου ομάδα. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Όλες έκαναν test covid και την Παρασκευή θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.