ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναχώρησε για Γιάννενα ο Παναθηναϊκός – Τα φιλικά προετοιμασίας

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε σήμερα για τα Γιάννενα, όπου και θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας.

Αναχώρησε για Γιάννενα ο Παναθηναϊκός - Τα φιλικά προετοιμασίας

Την Παρασκευή 4/9 στις 14.00 θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο «Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων», ενώ το Σάββατο 5/9 θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο «Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας».

Ακολούθως, οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στην Αθήνα, ενώ την Παρασκευή 11/9 θα αναχωρήσουν για τo Κάουνας προκειμένου να λάβουν μέρος στο τουρνουά της Euroleague.

Το Σάββατο 12/9 στις 19.00 θα αντιμετωπίσουν την οικοδέσποινα Zalgiris Kaunas στον δεύτερο ημιτελικό, ενώ την Κυριακή 13/9 θα παίξουν απέναντι σε μία εκ των Alba Berlin και AX Armani Exchange Milan, οι οποίες συγκροτούν το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, το «τριφύλλι» θα μεταβεί στο Βίλνιους προκειμένου την Τρίτη 15/9 να αντιμετωπίσει την BC Rytas Vilnius σε ακόμα μία φιλική αναμέτρηση.

Το διήμερο 17 και 18/9 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ -εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες με την πανδημία- θα βρεθεί στη Μόσχα ώστε να λάβει μέρος στο Gomesky Cup, τουρνουά που διοργανώνει η CSKA Moscow. Την Πέμπτη 17/9 θα αντιμετωπίσει την Lokomotiv Kuban στον πρώτο ημιτελικό και την Παρασκευή 18/9 θα κοντραριστεί με μία εκ των CSKA Moscow και Crvena Zvezda.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το 3o Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» εις μνήμην του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου, του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, αναβάλλεται και θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2021.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...