Ο δήμαρχος Αθηναίων και οι συνεργάτες του βρίσκονται στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις για τον Βοτανικό.

Το πιθανότερο είναι κάτι τέτοιο να συμβεί στο τελευταίο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, αφού, όπως έγινε γνωστό, τότε γίνονται γνωστές όλες οι αποφάσεις για τα έργα, τον προυπολογισμό κλπ ενόψει του επόμενου διαστήματος.

Συνεπώς, καταλαβαίνει κανείς ότι βρισκόμαστε λίγο πριν από τις τελικές ανακοινώσεις για το μεγάλο έργο το οποίο, επιτέλους, θα φέρει ένα νέο, σύγχρονο γήπεδο στον Παναθηναϊκό, εγκαταστάσεις στον Ερασιτέχνη και όχι μόνο. Βέβαια, όπως έχουμε τονίσει ξανά, θα πρέπει να δούμε τι τελικά θα δώσει ο Δήμος και αν το τριφύλλι ικανοποιηθεί. Θυμίζουμε ότι το κοινό μέτωπο ΠΑΕ και Ερασιτέχνη είναι “γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ, εγκαταστάσεις Ερασιτέχνη και μόνο τότε προχωράμε”.

Ο Παναθηναϊκός θα τοποθετηθεί επισήμως, μόνο όταν ενημερωθεί επισήμως από τον Δήμο κα όχι νωρίτερα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης τις τελευταίες ημέρες έχει συσκέψεις με συνεργάτες του για το ζήτημα της διπλής ανάπλασης, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κοντινοί του άνθρωπο και στελέχη του δήμου βγάζουν μια υπέραισιοδοξία για το θέμα.

“Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι πλησιάζει, επιτέλους, η ώρα. Το θέλουν όλοι και φαίνεται ότι πάμε για συμφωνία. Λίγη ακόμα υπομονή. Πάμε να φτιάξουμε κάτι πολύ μεγάλο για τον Δήμο και τον Παναθηναϊκό”, έλεγαν σήμερα συνεργάτες του κ. Μπακογιάννη…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου