ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με κόσμο το τουρνουά που θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας!

Με την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το τουρνουά στο Κάουνας.

Με κόσμο το τουρνουά που θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας!

Κανονικά με την παρουσία κόσμου θα διεξαχθεί το τουρνουά του Κάουνας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για 12-13/9 και μεταξύ άλλων συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε πως την Παρασκευή θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων.  Ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να αγοράσει μέχρι δύο «μαγικά χαρτάκια», κατά τη διάρκεια των αγώνων θα πρέπει να φοράει υποχρεωτικά τη μάσκα σου και φυσικά θα πρέπει να διατηρεί απόσταση ανάμεσα στις θέσεις

Υπενθυμίζεται ότι η πρεμιέρα του τουρνουά είναι στις 12 Σεπτεμβρίου, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Ζαλγκίρις, ενώ το άλλο ματς είναι αυτό ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και την Άλμπα Βερολίνου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.823 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...