ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Να αποκτήσουμε ταυτότητα και χαρακτήρα»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε για τους πρώτους στόχους του Παναθηναϊκού.

Αλβέρτης: «Να αποκτήσουμε ταυτότητα και χαρακτήρα»

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να αποκτήσει ταυτότητα και χαρακτήρα μέσα από τα φιλικά, όπως είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, κατά την άφιξη των «πράσινων» στα Ιωάννινα.

«Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι στα Ιωάννινα. Είναι πολύ όμορφα εδώ και έχω πολλούς φίλους. Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια εδώ είναι ωραία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ΠΕΑΚΙ για τη φιλοξενία. Είναι από τα πρώτα φιλικά τη σεζόν και ο στόχος είναι σιγά σιγά να αποκτήσει η ομάδα ταυτότητα και χαρακτήρα», δήλωσε αρχικά για να προσθέσει:

«Του χρόνου ελπίζω να είμαστε εδώ με διαφορετικές συνθήκες. Κυρίως κοινωνικές και όχι αθλητικές. Πλέον, όλοι λειτουργούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον. Θα πρέπει όλοι να ακολουθούμε τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.