ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Καταλαβαίνουμε το μέγεθος του Παναθηναϊκού»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό.

Βόβορας: «Καταλαβαίνουμε το μέγεθος του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού» σε Μέσα των Ιωαννίνων:

Για την επιλογή του Παναθηναϊκού να πάει στα Γιάννενα: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους για την άψογη φιλοξενία που μας παρέχουν. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια κάνει προετοιμασία στην περιφέρεια και βλέπει την αγάπη των φιλάθλων του. Υπήρχαν άνθρωποι έξω από το γήπεδο που μας περίμεναν. Καταλαβαίνουμε το μέγεθος του Παναθηναϊκού και θέλουμε να χτίσουμε αυτό που περιμένει ο κόσμος».

Για την προετοιμασία της ομάδας του: «Τις τελευταίες μέρες είναι όλη η ομάδα μαζί, ήρθε και ο Ζακ. Ενσωματώθηκε στην ομάδα και δουλεύουμε. Το πιο ευχάριστο είναι πως υπάρχει ένα ζεστό κλίμα, με εξαιρετικά παιδιά. Θέλουμε να βρούμε ταυτότητα. Αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...